Nieuwbouw daken

Nieuwbouwdaken bij Dakwerken Daklo

Welkom bij Dakwerken Daklo, uw partner voor professionele nieuwbouwdaken. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige daken voor zowel platte als hellende constructies. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor dakwerken van uitmuntende kwaliteit die uw nieuwe gebouw voorzien van een betrouwbare en duurzame bescherming. Of u nu kiest voor dakpannen, dakleien, bitumen of EPDM, wij bieden een breed aanbod aan mogelijkheden om aan al uw nieuwbouwbehoeften te voldoen.

(lees verder onder de foto)

nieuwbouw dak waasland, nieuwbouw hellend dak

Dakpannen, dakleien, asfalt en EPDM

Bij Dakwerken Daklo bieden we diverse materialen voor uw nieuwbouwdak. Van klassieke dakpannen en authentieke dakleien tot duurzaam asfalt en hoogwaardige EPDM-oplossingen. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben de expertise om het perfecte materiaal te selecteren en uw nieuwbouwdak te bouwen met een uitstekende afwerking en duurzaamheid.

Velux-ramen en dakkapellen

Bij Dakwerken Daklo omvat onze expertise ook de installatie van Velux-ramen en dakkapellen. Deze hoogwaardige dakramen bieden niet alleen een prachtige toevoeging aan uw woning, maar creëren ook een overvloed aan natuurlijk licht en verbeteren de ventilatie in uw ruimtes.

Goten plaatsen bij een nieuwbouwdak

Bij de bouw van uw nieuwbouwdak is het ook belangrijk om de juiste goten te installeren. Bij Daklo verzekeren we een naadloze integratie van hoogwaardige zinken goten met uw nieuwe dak. Zowel voor de standaard hanggoten in zink, als de bakgoten in zink en EPDM kan u bij ons terecht.

Heeft u een bakgoot waarbij u ook de bekleding nodig heeft? Wij bekleden uw goten met rockpanel in zowat elke RAL-kleur die u kunt bedenken.

Isolatie plat dak, hellen dak, isolatie nieuwbouw, isolatie nieuwbouwdak

Isolatie voor optimaal comfort

Bij Daklo begrijpen we het belang van isolatie voor een comfortabel en energiezuinig huis. Daarom zorgen we ervoor dat uw nieuwe dak voorzien is van hoogwaardige isolatiematerialen. Met onze isolatie installatie kunt u genieten van een betere warmtebehoud en energie-efficiëntie, waardoor u bespaart op uw energierekeningen.

Wilt u graag zelf aan de slag gaan om bv. uw zolder te isoleren? Bij Daklo bieden we verschillende isolatiematerialen aan een uitstekende prijs zodat uzelf aan de slag kunt gaan met het isoleren van uw woning.

 

dakwerken daklo uit Stekene

Gratis & vrijblijvende offerte?

We mochten al voor 100+ klanten een nieuw dak plaatsen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt om alleen de dakbedekking te vervangen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende prijsindicaties. Deze prijsindicaties geven je een idee van de verwachte kosten, exclusief btw, voor zowel een nieuw plat dak als een nieuw hellend dak.

Voor een nieuw plat dak kunnen de kosten variëren tussen €40 en €150 per vierkante meter. Het brede prijsbereik weerspiegelt de diverse factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten. Enkele van deze factoren zijn het type dakbedekking dat je kiest, de complexiteit van het dakontwerp, de toegankelijkheid van het dak en eventuele extra opties zoals isolatie. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het bepalen van het budget voor je dakrenovatie.

Voor een nieuw hellend dak liggen de kosten doorgaans tussen €60 en €120 per vierkante meter. Net als bij een plat dak, kunnen de kosten variëren op basis van verschillende factoren. Het soort dakbedekking, de mate van dakcomplexiteit, de omvang van het dak en eventuele extra’s zoals dakramen of dakkapellen kunnen van invloed zijn op de totale kosten. 

Bij Daklo streven we ernaar om een transparante en duidelijke communicatie te hanteren, met name als het gaat om wachttijden voor een nieuw dak. Gemiddeld genomen lopen onze wachttijden op tot ongeveer 10 maanden. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het plannen van een dakproject en we doen ons uiterste best om deze informatie zo helder mogelijk aan onze klanten te communiceren.

Het is voor ons van essentieel belang om realistische verwachtingen te scheppen en open te zijn over de tijdlijnen die betrokken zijn bij de uitvoering van een nieuw dak. We willen voorkomen dat onze klanten verrast worden door onverwacht lange wachttijden. Daarom informeren we je graag op voorhand over de geschatte duur van het project.

Bij Daklo hanteren we het principe dat elke offerte gratis en vrijblijvend is, ongeacht de klant of project. Wij geloven in het belang van transparantie en klantgerichte service, daarom stellen we onze expertise graag ter beschikking zonder verplichtingen.

Onze toegewijde zaakvoerder neemt persoonlijk de tijd om bij je langs te komen. Tijdens dit bezoek wordt alles zorgvuldig opgemeten en besproken. Het biedt jou als klant de gelegenheid om alle vragen en twijfels met betrekking tot een nieuw dak te bespreken. Onze zaakvoerder staat klaar om je te voorzien van professioneel advies en praktische ondersteuning gedurende het hele proces.

Een omvangrijke dakrenovatie waarbij de dakconstructie compleet wordt vernieuwd en ook thermische verbeteringen worden doorgevoerd, kan al gauw een paar weken duren. Een renovatie van de dakbedekking alleen duurt normaal gesproken echter niet langer dan een paar dagen.