Dakisolatie

Dakisolatie van topkwaliteit voor zowel platte als hellende daken bij Daklo

Welkom bij Daklo, dé specialist in hoogwaardige dakisolatie voor zowel platte als hellende daken. Ontdek hoe wij met onze expertise en duurzame oplossingen het comfort van jouw woning kunnen verbeteren en tegelijkertijd energie besparen.

Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is essentieel voor een energie-efficiënt huis. Met onze hoogwaardige isolatiematerialen zorgen wij ervoor dat warmte in de winter behouden blijft en dat je huis koeler blijft in de zomer. Dit resulteert niet alleen in een aangenamere leefomgeving, maar ook in aanzienlijke energiebesparingen.

Voordelen van dakisolatie

Ontdek de talloze voordelen van dakisolatie. Naast energiebesparing draagt het bij aan een lagere CO2-uitstoot, verhoogt het de waarde van je woning en zorgt het voor een beter binnenklimaat. Onze isolatieoplossingen zijn duurzaam en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften.

 

Isolatie plat dak, hellen dak, isolatie nieuwbouw, isolatie nieuwbouwdak

Plat dak isoleren

Voor woningen met platte daken bieden wij op maat gemaakte isolatieoplossingen. Met onze hoogwardige isolatiepanelen zorgen we ervoor dat je platte dak perfect geïsoleerd is.

Hellend dak isoleren

Ook voor hellende daken hebben wij de ideale isolatieoplossingen. Met aandacht voor details en gebruik van topkwaliteit materialen zorgen wij voor een optimale isolatie, ongeacht de hellingsgraad van je dak. Hiermee beschermen we je huis tegen temperatuurwisselingen en vocht.

Zelf isoleren

Bij Daklo bieden we isolatiematerialen aan tegen een concurrerende prijs. Als je dat wilt, kun je zelf aan de slag gaan met zolder- of gevelisolatie. Dit geeft je de vrijheid om op je eigen tempo en volgens je eigen voorkeuren te werken.

Professionele uitvoering en aandacht voor detail

Bij Daklo geloven we in vakmanschap en professionaliteit. Ons ervaren team staat garant voor een vakkundige uitvoering van de isolatiewerken, met oog voor detail en kwaliteit. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Aanvragen van premies

Wist je dat je voor dakisolatie in aanmerking kunt komen voor premies? Bij Daklo helpen we je graag bij het aanvragen van premies voor de uitgevoerde werken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw huis kunnen transformeren met hoogwaardige dakisolatie.

Kies voor comfort, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Kies voor Daklo.

dakwerken daklo uit Stekene

Gratis & vrijblijvende offerte?

We mochten al voor 100+ klanten daken isoleren.

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt om alleen de dakbedekking te vervangen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende prijsindicaties. Deze prijsindicaties geven je een idee van de verwachte kosten, exclusief btw, voor zowel een nieuw plat dak als een nieuw hellend dak.

Voor een nieuw plat dak kunnen de kosten variëren tussen €40 en €150 per vierkante meter. Het brede prijsbereik weerspiegelt de diverse factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten. Enkele van deze factoren zijn het type dakbedekking dat je kiest, de complexiteit van het dakontwerp, de toegankelijkheid van het dak en eventuele extra opties zoals isolatie. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het bepalen van het budget voor je dakrenovatie.

Voor een nieuw hellend dak liggen de kosten doorgaans tussen €60 en €120 per vierkante meter. Net als bij een plat dak, kunnen de kosten variëren op basis van verschillende factoren. Het soort dakbedekking, de mate van dakcomplexiteit, de omvang van het dak en eventuele extra’s zoals dakramen of dakkapellen kunnen van invloed zijn op de totale kosten. 

Bij Daklo streven we ernaar om een transparante en duidelijke communicatie te hanteren, met name als het gaat om wachttijden voor een nieuw dak. Gemiddeld genomen lopen onze wachttijden op tot ongeveer 10 maanden. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het plannen van een dakproject en we doen ons uiterste best om deze informatie zo helder mogelijk aan onze klanten te communiceren.

Het is voor ons van essentieel belang om realistische verwachtingen te scheppen en open te zijn over de tijdlijnen die betrokken zijn bij de uitvoering van een nieuw dak. We willen voorkomen dat onze klanten verrast worden door onverwacht lange wachttijden. Daarom informeren we je graag op voorhand over de geschatte duur van het project.

Bij Daklo hanteren we het principe dat elke offerte gratis en vrijblijvend is, ongeacht de klant of project. Wij geloven in het belang van transparantie en klantgerichte service, daarom stellen we onze expertise graag ter beschikking zonder verplichtingen.

Onze toegewijde zaakvoerder neemt persoonlijk de tijd om bij je langs te komen. Tijdens dit bezoek wordt alles zorgvuldig opgemeten en besproken. Het biedt jou als klant de gelegenheid om alle vragen en twijfels met betrekking tot een nieuw dak te bespreken. Onze zaakvoerder staat klaar om je te voorzien van professioneel advies en praktische ondersteuning gedurende het hele proces.

Een omvangrijke dakrenovatie waarbij de dakconstructie compleet wordt vernieuwd en ook thermische verbeteringen worden doorgevoerd, kan al gauw een paar weken duren. Een renovatie van de dakbedekking alleen duurt normaal gesproken echter niet langer dan een paar dagen.