Gevelbekleding

Gevelbekleding bij Daklo

Bij het inspecteren van een woning springt de gevel direct in het oog als het eerste zichtbare element. Daklo biedt diverse mogelijkheden voor gevelbekleding, met leien als voortreffelijke keuze vanwege hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

(lees verder onder de foto)

Gevelbekleding leien, schollies, gevelbekleding

Leien: Een duurzame optie

Of je nu een renovatie of nieuwbouw overweegt, leien vormen een fantastische keuze. Ze dienen als beschermende laag voor isolatie, zijn opmerkelijk lichtgewicht, wat gemakkelijke verwijdering mogelijk maakt bij renovaties of uitbreidingen. Daarnaast hebben leien een buitengewoon lange levensduur en vergen ze weinig onderhoud.

gevelbekleding planchetten, gevelbekleding leien, gevel vernieuwen Stekene

Planchetten: warme en natuurlijke houten gevelbekleding

Bij Daklo werken we ook met planchetten, een houten gevelbekleding die een warme en natuurlijke uitstraling biedt. We kiezen voor dit type hout vanwege de praktische voordelen, zoals stabiliteit en weerbestendigheid.

Energiezuinige transformatie

Het isoleren van de gevel aan de buitenkant is de meest efficiënte methode. Dit resulteert niet alleen in een aanzienlijke meerwaarde voor je woning, maar verlaagt ook aanzienlijk de waarde van het Energieprestatiecertificaat (EPC). Een combinatie van buitenmuurisolatie en nieuwe gevelbekleding geeft je huis een prachtige en duurzame transformatie.

dakwerken daklo uit Stekene

Gratis & vrijblijvende offerte?

We mochten al voor 25+ klanten een nieuw gevelbekleding plaatsen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt om alleen de dakbedekking te vervangen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende prijsindicaties. Deze prijsindicaties geven je een idee van de verwachte kosten, exclusief btw, voor zowel een nieuw plat dak als een nieuw hellend dak.

Voor een nieuw plat dak kunnen de kosten variëren tussen €40 en €150 per vierkante meter. Het brede prijsbereik weerspiegelt de diverse factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten. Enkele van deze factoren zijn het type dakbedekking dat je kiest, de complexiteit van het dakontwerp, de toegankelijkheid van het dak en eventuele extra opties zoals isolatie. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het bepalen van het budget voor je dakrenovatie.

Voor een nieuw hellend dak liggen de kosten doorgaans tussen €60 en €120 per vierkante meter. Net als bij een plat dak, kunnen de kosten variëren op basis van verschillende factoren. Het soort dakbedekking, de mate van dakcomplexiteit, de omvang van het dak en eventuele extra’s zoals dakramen of dakkapellen kunnen van invloed zijn op de totale kosten. 

Bij Daklo streven we ernaar om een transparante en duidelijke communicatie te hanteren, met name als het gaat om wachttijden voor een nieuw dak. Gemiddeld genomen lopen onze wachttijden op tot ongeveer 10 maanden. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het plannen van een dakproject en we doen ons uiterste best om deze informatie zo helder mogelijk aan onze klanten te communiceren.

Het is voor ons van essentieel belang om realistische verwachtingen te scheppen en open te zijn over de tijdlijnen die betrokken zijn bij de uitvoering van een nieuw dak. We willen voorkomen dat onze klanten verrast worden door onverwacht lange wachttijden. Daarom informeren we je graag op voorhand over de geschatte duur van het project.

Bij Daklo hanteren we het principe dat elke offerte gratis en vrijblijvend is, ongeacht de klant of project. Wij geloven in het belang van transparantie en klantgerichte service, daarom stellen we onze expertise graag ter beschikking zonder verplichtingen.

Onze toegewijde zaakvoerder neemt persoonlijk de tijd om bij je langs te komen. Tijdens dit bezoek wordt alles zorgvuldig opgemeten en besproken. Het biedt jou als klant de gelegenheid om alle vragen en twijfels met betrekking tot een nieuw dak te bespreken. Onze zaakvoerder staat klaar om je te voorzien van professioneel advies en praktische ondersteuning gedurende het hele proces.

Een omvangrijke dakrenovatie waarbij de dakconstructie compleet wordt vernieuwd en ook thermische verbeteringen worden doorgevoerd, kan al gauw een paar weken duren. Een renovatie van de dakbedekking alleen duurt normaal gesproken echter niet langer dan een paar dagen.