Herstellingen

Herstellingen bij stormschade en lekkages

Bent u getroffen door een krachtige storm of merkt u plotselinge lekkages in uw dak op? Daklo biedt snelle en efficiënte hersteldiensten voor daken in Stekene en de bredere omgeving. Onze toegewijde experts staan paraat om uw dakproblemen aan te pakken.

(lees verder onder de foto)

Herstelling, stormschade, weggewaaide dakpannen, lekkage aan dak Stekene

Snelheid en efficiëntie bij dringende situaties

Heeft de recente storm schade aangericht aan uw dak? Of dringt regenwater ongewenst uw woning binnen? Bij Daklo begrijpen we de urgentie van dergelijke situaties. Daarom garanderen we dat ons team binnen 24 uur* ter plaatse is om herstellingen uit te voeren. In noodgevallen bieden wij zelfs 24/7 bereikbaarheid, zodat uw dringende problemen onmiddellijk worden aangepakt.

*Enkel bij noodweer en dringende herstellingen.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Daklo streven we naar kwalitatieve herstellingen die de duurzaamheid van uw dak waarborgen. Of het nu gaat om stormschade, lekkages of andere complicaties, wij hanteren een grondige aanpak om uw dak in optimale staat te herstellen.

Transparantie en betrouwbaarheid

Wij geloven in transparantie en open communicatie. Voorafgaand aan de herstellingen voorzien wij u van een gedetailleerde analyse en een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Kies Daklo als uw betrouwbare partner voor dakherstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dakproblemen snel en professioneel oplossen.

dakwerken daklo uit Stekene

Gratis & vrijblijvende offerte?

We mochten al voor 100+ klanten een nieuw dak plaatsen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt om alleen de dakbedekking te vervangen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende prijsindicaties. Deze prijsindicaties geven je een idee van de verwachte kosten, exclusief btw, voor zowel een nieuw plat dak als een nieuw hellend dak.

Voor een nieuw plat dak kunnen de kosten variëren tussen €40 en €150 per vierkante meter. Het brede prijsbereik weerspiegelt de diverse factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten. Enkele van deze factoren zijn het type dakbedekking dat je kiest, de complexiteit van het dakontwerp, de toegankelijkheid van het dak en eventuele extra opties zoals isolatie. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het bepalen van het budget voor je dakrenovatie.

Voor een nieuw hellend dak liggen de kosten doorgaans tussen €60 en €120 per vierkante meter. Net als bij een plat dak, kunnen de kosten variëren op basis van verschillende factoren. Het soort dakbedekking, de mate van dakcomplexiteit, de omvang van het dak en eventuele extra’s zoals dakramen of dakkapellen kunnen van invloed zijn op de totale kosten. 

Bij Daklo streven we ernaar om een transparante en duidelijke communicatie te hanteren, met name als het gaat om wachttijden voor een nieuw dak. Gemiddeld genomen lopen onze wachttijden op tot ongeveer 10 maanden. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het plannen van een dakproject en we doen ons uiterste best om deze informatie zo helder mogelijk aan onze klanten te communiceren.

Het is voor ons van essentieel belang om realistische verwachtingen te scheppen en open te zijn over de tijdlijnen die betrokken zijn bij de uitvoering van een nieuw dak. We willen voorkomen dat onze klanten verrast worden door onverwacht lange wachttijden. Daarom informeren we je graag op voorhand over de geschatte duur van het project.

Bij Daklo hanteren we het principe dat elke offerte gratis en vrijblijvend is, ongeacht de klant of project. Wij geloven in het belang van transparantie en klantgerichte service, daarom stellen we onze expertise graag ter beschikking zonder verplichtingen.

Onze toegewijde zaakvoerder neemt persoonlijk de tijd om bij je langs te komen. Tijdens dit bezoek wordt alles zorgvuldig opgemeten en besproken. Het biedt jou als klant de gelegenheid om alle vragen en twijfels met betrekking tot een nieuw dak te bespreken. Onze zaakvoerder staat klaar om je te voorzien van professioneel advies en praktische ondersteuning gedurende het hele proces.

Een omvangrijke dakrenovatie waarbij de dakconstructie compleet wordt vernieuwd en ook thermische verbeteringen worden doorgevoerd, kan al gauw een paar weken duren. Een renovatie van de dakbedekking alleen duurt normaal gesproken echter niet langer dan een paar dagen.